Wie kent Pim & Pom niet?! Pim de ondeugende kat, en Pom de wijze. De twee vrienden zijn onafscheidelijk. En op zondagmiddag 18 september treden ze samen op in Theater ‘t Web in Bleiswijk met de voorstelling Pim & Pom en de beestenbende. Deze voorstelling is geschikt voor kinderen van 2 jaar en ouder.

Pim & Pom en de beestenbende is een voorstelling van Mario Perton (bekend van producties van o.a. Studio100 en Disney Live) en Saffira Ben Hammouda (van o.a. Brandweerman Sam en Paw Patrol live).  Pim & Pom beleven samen met hun buurkind een muzikaal, interactief en leerzaam avontuur. Wat is er gebeurd? Wat een bende van brokjes! Buurkind is nieuwsgierig en gaat samen met het publiek op onderzoek uit. Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet met Pim & Pom.

Kaartverkoop

Op 18 september, 14.00 is de voorstelling Pim & Pom en de beestenbende in Theater ‘t Web in Bleiswijk. Kaarten zijn vanaf heden te koop via de www.theatertweb.nl en kosten €7,50 per stuk. Theater ‘t Web is gevestigd aan de Nachtegaallaan 4 in  Bleiswijk.