Poppentheater Koekla speelt op zondagmiddag 15 oktober in Theater ‘t Web in Bleiswijk ‘De drie biggetjes’. Een familievoorstelling met een muzikaal verhaal in een dynamisch decor, gespeeld met de directe kracht van professionele handpoppen. Sfeervolle muziek, humor en spanning zorgen voor de juiste sfeer.

Nif, Naf en Noef trekken de wijde wereld in. Al snel wordt het herfst en ze besluiten ieder een huisje te bouwen. Noef heeft geen geduld en bouwt zijn huisje lekker makkelijk van stro. Nif wil snel klaar zijn en bouwt zijn huisje van takken. Naf besluit dat ze een degelijk huisje van steen gaat bouwen. De drie kleine biggetjes hebben het gezellig in hun nieuwe huisjes maar ze weten niet dat de wolf op de loer ligt. Lukt het de wolf om de biggetjes te pakken te krijgen? Of zijn ze hem te slim af?

Kaartverkoop

De familievoorstelling ‘De drie biggetjes’ van Koekla is te zien op zondag 15 oktober, 11.00 uur in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk, deuren open: 19.30 uur). Kaarten kosten €7,50 per persoon (inclusief koffie/thee/ranja) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl.