Zaterdagmiddag 2 december is de familievoorstelling ‘Zachtjes gaan de paardenvoetjes’ te zien in Theater ‘t Web in Bleiswijk. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. In een rustige, ontspannen sfeer hoor je het verhaal van Pietje Moe. In grappige en fantasievolle scènes zie je hoe Pietje Moe voor het eerst met Sinterklaas mee mag en van alles ontdekt. De voorstelling is omlijst met de allerleukste Sinterklaasliedjes. Uit volle borst meezingen mag.

‘Zachtjes gaan de paardenvoetjes’ is geïnspireerd op het gelijknamige prentenboek met cd, gemaakt door Ageeth de Haan en illustrator Noëlle Smit die voor deze voorstelling ook het decor ontwierp. In 2017 is het boek met cd door uitgeverij Gottmer opnieuw uitgegeven in een nieuwe versie.

Kaartverkoop

‘Zachtjes gaan de paardenvoetjes’ is te zien op zaterdagmiddag 2 december, 15.00 uur in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk, deuren open: 14.30 uur). Kaarten kosten €10,00 per persoon (inclusief koffie/thee) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl.