Vraag een rijtje Nederlandse cabaretiers wie zij de beste van hun collega’s vinden, en de kans is groot dat ze ‘Jim Speelmans’ antwoorden. Hij schrijft grappen en grollen voor bijna alle grote cabaretiers en treedt zelf ook al vijftien jaar op. Met zijn voorstelling Artistziek speelt Jim Speelmans op 20 november in Theater ‘t Web.

Jim Speelmans is een begenadigd schrijver: zijn enorme creativiteit en productiviteit zijn ongekend. In het schrijven en spelen van de grap ligt zijn passie. Anderhalf uur mensen keihard laten lachen met vindingrijke humor vindt hij de grootste uitdaging. Speelmans is vlijmscherp, onberekenbaar en soms keihard.

Artistziek is de voorstelling die Speelmans al jaren wilde maken. Een voorstelling met slechts een kruk, een headset-microfoon en een ongekend hoge grapdichtheid. Geen artistiek gedoe, maar vooral goede grappen. Door zijn bijzondere hersenspinsels lijkt hij soms misschien ziek in zijn hoofd, maar niets is minder waar. Jim is Artist-ziek.

Kaartverkoop

De voorstelling is zaterdag 20 november, 20.00 uur. Deuren zijn open vanaf 19.30 uur. Theater ‘t Web vindt u aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk. De kaartverkoop is inmiddels gestart. De toegangsprijs is €17,50, inclusief gratis drankje. Kaarten zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl.