Op 10 oktober draait in Theater ‘t Web de film Bohemian Rhapsody. Het is die avond Film Plus, dus voor en na de film is er livemuziek. Deze avond is dat een miniconcert door singer-songwriter Anna Lotte uit Den Haag.

Anna Lotte is een nieuwe naam in de singer-songwriters scene. Ze studeerde in 2016 af aan de Academie voor Beeldende kunst in Den Haag. Met een succesvolle muzikale performance wist ze vele te roeren tijdens haar examen-expositie. Sindsdien focust Anna Lotte zich voornamelijk op haar muziek. Samen met haar gitaar en loopstation heeft ze het vermogen om de tijd stil te zetten. Haar teksten zet ze om in verfijnde bewoordingen en haar songs zijn van een authentieke en weergaloos kwetsbare kwaliteit.

Anna Lotte heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld en met haar moeiteloze en zuivere stem neemt ze je mee in haar muziek die betoverend werkt. Ze speelde als support act van Mahalia in Tivoli Vredenburg en ze won de krachtvoer talentenshow van 2018.
Meer dan een jaar lang werkte Anna Lotte aan haar eerste EP ‘Eagles Prey’. In 2018 dook ze de studio in en in maart 2019 vond de release van ‘Eagles Prey’ plaats in het Paardcafé in Den Haag.

Kaarten

Film Plus met Bohemian Rhapsody en Anna Lotte start op 10 oktober, 19.45 in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4, Bleiswijk), de deuren gaan open om 19.30 uur. Kaarten kosten €5,00 per stuk, en worden wegens de corona-maatregelen alleen in sets van 2 verkocht. De kaarten zijn te koop vanaf 21 oktober 9.00 uur via de website van Theater ‘t Web: www.theatertweb.nl.