Zaterdagavond 7 december draait in Theater ‘t Web in Bleiswijk de filmhuishit La La Land. Voor en na de film is er livemuziek, namelijk jazz door gitarist/bassist Hans Voogt en pianist/saxofonist Pieter van Santen.

De Film Plus-avonden hebben komend seizoen het thema ‘Leef!’. In het romantische en kleurrijke La La Land, een moderne variant op de klassieke Hollywoodmusical, valt een matig succesvolle jazzpianist (Ryan Gosling) voor een hoopvolle actrice (Emma Stone). Winnaar van 6 Oscars, waaronder beste actrice (Stone), beste regie, beste muziek en beste camerawerk.

Live jazz!

Voor en na de film is er jazz door Hans Voogt en Pieter van Santen. Ze spelen al meer dan 30 jaar met elkaar in diverse formaties, zoals Trio Van Santen Zingt, big band Bos, Time Span en The Swing Cats. Naast al deze activiteiten doen Hans en Pieter ook graag duo-optredens.

Door de instrumentale veelzijdigheid heeft het duo de mogelijkheid om tijdens het spelen van instrumenten te wisselen met als resultaat de combinaties piano/bas–sax/gitaar–piano/gitaar– sax/bas. Hierdoor ontstaan er diverse kleuren en spanningsbogen. Speelplezier staat hoog in het vaandel van dit duo.

Kaarten

Kaarten voor Film Plus op 7 december kosten slechts 5€ (inclusief gratis hapjes) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl. De deuren van Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4, Bleiswijk) gaan die avond open om 19.30 uur. Muzikanten Hans Voogt en Pieter van Santen starten om 19.45, en de film La La Land begint om 20.00 uur.