Zondagmiddag 19 maart staat het theatergezelschap IJsbeer Inc. op het podium van Theater ‘t Web met de voorstelling Peter Peper. In deze voorstelling (voor 7+) versmelten muziektheater, poppenspel, en live-animatiefilm tot een spannende, grappige en ontroerende vertelling. Zo komt de oude wereldgeschiedenis van heel ver weg naar heel dichtbij. Er wordt echt gekookt en de jongste bezoekers mogen ook proeven!

Peter Peper is een co-productie van IJsbeerINC. en Hotel Modern, het gezelschap dat nationale en internationale bekendheid verwierf met de voorstellingen De Grote Oorlog en Kamp. Vorig seizoen tourden zij met de productie Ons Wereldrijk.

Milan en Yalan willen graag een ‘rijsttafel’ maken, maar weten niet hoe… Wat nu? Plotseling verschijnt Peter Peper, een piraat uit lang vervlogen tijden. Hij neemt hen mee op reis door de tijd. Ze varen over woeste oceanen, raken de weg kwijt en spoelen aan op het eiland Banda. Ze klauteren over rotsen van gember en sluipen door een jungle van groenten. Dan ontmoeten ze Saraja, die tot slaaf is gemaakt en moet werken voor de VOC. Samen gaan ze op smokkeltocht naar de plantage van de kaaskoppen. Zullen zij in staat zijn om de benodigde specerijen te veroveren voor hun recept? En zal het Saraja lukken zich te bevrijden?

Kaartverkoop

IJsbeer Inc. treedt zondagochtend 19 maart, 14.00 uur op in Theater ‘t Web in Bleiswijk (deuren open: 19.30 uur). Kaarten zijn vanaf heden te koop via de www.theatertweb.nl en kosten €10,00 per stuk (inclusief koffie/thee). Theater ‘t Web is gevestigd aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk.