Jogchem Jalink speelt zondagochtend 21 januari de voorstelling ‘Help! Een verrassing!’ in Theater ‘t Web. Jalink is poppenspeler bij onder meer Sesamstraat, de Boterhamshow en Patsboemkledder, en trad eerder op in het Bleiswijkse theater. ‘Help! Een verrassing!’ is gebaseerd op het gelijknamige Prentenboek van het jaar van Miriam Bos.

August de vos krijgt vandaag een verrassing van Suus. Wat zou dat voor verrassing zijn? Suus houdt van grote, drukke, spannende dingen. August houdt van rustige en veilige dingen… maar niet van verrassingen. En zéker geen grote, spannende of drukke verrassingen! Help! Wat nu?
Theater ‘t Web organiseert deze voorstelling in samenwerking met Bibliotheek Oostland in het kader van de Nationale Voorleesdagen.

Kaartverkoop

‘Help! Een verrassing!’ door Jogchem Jalink is te zien op zondag 21 januari, 11.00 uur in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk, deuren open: 10.30 uur). Kaarten kosten €7,50 per persoon (inclusief ranja/koffie/thee) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl.