Theater ‘t Web in Bleiswijk vertoont zaterdagmiddag 8 april de populaire animatiefilm Sing 2. De muzikale film gaat over het New Moon Theater, waar een bonte groep dieren een voorstelling voorbereidt. Sing 2 draait om 15.00 uur, kaarten zijn vanaf heden te koop.

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel. Buster (Fedja van Huêt) heeft van het New Moon Theater een groot succes gemaakt. Nu heeft Buster z’n zinnen gezet op een nog grotere uitdaging: het opzetten van een nieuwe show in het Crystal Tower Theater in het glamoureuze Redshore City.

Kaartverkoop

Sing 2 draait zaterdagmiddag 8 april, 15.00 uur (deur open: 14.30 uur) in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk). Kaarten kosten €5,00 per persoon (inclusief ranja en lekkers) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl.