Zaterdagavond 26 november treedt Kiki Schippers op in Theater ‘t Web in Bleiswijk. De cabaretière is met grote regelmaat te horen bij programma’s als Spijkers met koppen. Bovendien werd ze in vijf jaar tijd vier keer genomineerd voor het beste theaterlied en won de Annie M.G. Schmidtprijs met ‘Er spoelen mensen aan’. In Theater ‘t Web speelt ze haar voorstelling ‘Meer’.

Leef! Alsof het je laatste dag is, of als het allerlaatste uur. Kiki doet niet anders. Maar na jaren van dansen op de vulkaan, is het nu tijd om stil te staan bij alles wat zich in de tussentijd heeft opgehoopt en vastgekoekt. Kiki maakt de rekening op in een voorstelling met een overdaad aan scherpe en ontwapenende liedjes, waarin ze zichzelf en de wereld niet spaart. Een piano, een gitaar en een dijk van een stem, wat wil je eigenlijk nog meer?

NRC schreef over een eerdere voorstelling van Kiki Schippers: “Schippers’ liedjes variëren van teer tot ruig en van cabaretesk tot ontroerend, altijd zorgvuldig geformuleerd en welluidend gezonden.” Frits Spits noemde haar “De Adèle van de Lage Landen”. En De Telegraaf beschreef Kiki Schippers als “oprecht, kwetsbaar en breekbaar”.

Kaartverkoop

Kiki Schippers treedt zaterdagavond 26 november, 20.00 op in Theater ‘t Web in Bleiswijk. Kaarten zijn vanaf heden te koop via de www.theatertweb.nl en kosten €17,50 per stuk (inclusief koffie/thee). Theater ‘t Web is gevestigd aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk.