Film


There are no upcoming events.

Muziek


Jazz in ‘t Web

Date: 29 June 2024
Time: 15:00
HET_FOTO_Izabella_Ridder_JazzintWeb_20230624_294 Cropped

29 juni | 15.00
Laten we eens een eigen jazzfestival organiseren, dachten we in 2023. Kleinschalig, laagdrempelig én goed. Omdat niet iedereen zin (en geld) heeft om naar de grotere festivals te gaan. En dat bleek een schot in de roos. De eerste editie van Jazz in ’t Web was helemaal top. Met Nederlandse wereldacts, een uitverkochte zaal, geweldige reacties en een gezellig buitenterras met foodtruck. Dat smaakte al direct naar meer. Op 29 juni is daarom de tweede editie van Jazz in ’t Web. De eerste acts zijn inmiddels bekend: The Preacher Men en Angelo Verploegen Quintet.

(more…)

Theater


Grof geschud – Kroost

Date: 9 March 2024
Time: 20:00
Grof Geschud Kroost close Cropped

€20,00
Het Vlaams-Nederlands cabaretduo Grof Geschud werd als jongste ooit genomineerd voor de Neerlands hoop met hun debuut Lijmen. Toen waren ze nog een koppel. Vervolgens gingen ze uit elkaar en maakten daar de bekroonde voorstelling Broeden over. Nu komen Lander Severins, de romantische Belg, en Myrthe van Velden, de Hollandse nuchterheid zelve, met Kroost: poëtisch cabaret vol humor, muziek en ontroering.

(more…)

Cameretten – Finalistentournee

Date: 16 March 2024
Time: 20:00
Finalisten Cameretten 2023

uitverkocht
Brigitte Kaandorp, Plien en Bianca, Theo Maassen, Richard Groenendijk, Ronald Goedemondt, Daniël Arends, Jandino Asporaat, René van Meurs, Patrick Laureij, Alex Ploeg, Janneke de Bijl, Andries Tunru. Zij wonnen ooit cabaretfesitval Cameretten. Vanavond ziet u de drie finalisten van Cameretten 2023: Daveson Ignatia, Molly en Esmee en BRO’S. U kunt dus later zeggen: “Ik heb <naam van een beroemde cabaretier> nog gezien in Bleiswijk, in een klein zaaltje. En toen zag ik al: dat wordt een heel grote!”

(more…)

Valentina Toth – Wildbloei

Date: 23 March 2024
Time: 20:00
Valentina Toth 4×5 (Insta) Cropped

uitverkocht
Valentina Tóth won in 2022 zowel de jury- als de publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét Comedy Talent van 2023. Haar eerste avondvullende voorstelling is een ode aan de hysterische vrouw. Een tragikomische, muzikale en over the top one woman show over het vrouwbeeld in onze maatschappij. Gewapend met een flinke dosis muzikaliteit, humor, snelle schakels en grote personages brengt ze hopelijk een beetje sympathie teweeg. Of bevreemding. Ook goed.

(more…)

Gesneden Koek – Pinokkio (6+)

Date: 24 March 2024
Time: 14:00
Pinokkio – Gesneden koek – Presentatiedag 2023-01-23 – Joep van Aert Cropped-2

€7,50
Er was eens een stuk hout! Hmm, niet echt een spannend begin van een verhaal? Maar wat als ik je vertelde dat dit stuk hout kon praten? Wat als van dit stuk hout een pop werd gemaakt die op een onvoorstelbaar avontuur gaat… Via het circus tot ín de buik van een haai! Een eigenzinnige bewerking van het klassieke sprookje uit 1883 met absurdistische karakters, fantasierijke vertellingen én boordevol humor.

(more…)

De Gestampte Meisjes – Dream On

Date: 20 April 2024
Time: 20:00
Gestampte meisjes 2324_GV_DREAM_ON_f_Mark_David_liggend Cropped

€15,00
De Gestampte Meisjes zijn terug in Theater ’t Web. In Dream On nemen ze hun grootste angsten onder de loep. Wat is jouw grootste nachtmerrie? Van oorlog tot die ene puist op je voorhoofd. Beleef in een mix van cabaret meets House of Horror, de gekste nachtmerries. Een absurde en muzikale voorstelling met vette beats, onverwachte wendingen en angstaanjagend grappig: Een nachtmerrie waar je alleen maar van kunt dromen. (Try-out)

(more…)

Ja, ik wil de nieuwsbrief van Theater ’t Web ontvangen

* indicates required