Film


There are no upcoming events.

Muziek


Theaterdiner met live flamenco

Date: 17 December 2022
Time: 18:30
theaterdiner Cropped

€45,00
Kerst vier je samen met vrienden en familie. Theater ’t Web voegt daar nog wat lekkers aan toe: een heerlijk driegangendiner én een mooie voorstelling. Tijdens ons traditionele theaterdiner ontvangen onze medewerkers u in ons gezellige theater. De tafels zijn mooi gedekt, de sfeer is kerst. Tussen de gangen luistert en kijkt u naar Nederlands beste flamencomuziek én dans, door het gezelschap van gitarist Vicente José Santiago. Flamenco-journaliste Marlies Jansen voegt daar sfeervolle kerst-flamencoverhalen aan toe. Een aanrader.

(more…)

Theater


Lotte Velvet – Ondergrond

Date: 1 October 2022
Time: 20:00
2122_GV_Lotte Velvet_f_Anne_van_Zantwijk_h2 Cropped

€17,50 (inclusief 1 koffie/thee)
‘Velvet zwiert met haar gitaar en elektrische viool van punkcabaret tot prachtige poëzie’, schreef Theaterkrant.nl over Lotte Velvet. Ze won in 2020 de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. In ‘Ondergrond’ geeft ze met haar muziek, poëzie en grappige scènes een stem aan mensen die óók worstelen met de wereld en controle proberen te houden over de huidige veranderende omstandigheden.

(more…)

Arjan Dwarshuis profielfoto met verrekijker16 Cropped

€10,00
Beroepsvogelaar Arjan Dwarshuis is maker van De Vogelspotcast en is regelmatig te gast bij het radioprogramma Vroege Vogels. In 2016 verbreekt hij een wereldrecord door in een jaar tijd 6852 verschillende vogelsoorten waar te nemen. Hierover schrijft hij het boek ‘Een Bevlogen Jaar’. Afgelopen jaar verscheen ‘Zomergasten, doortrekkers en overwinteraars’. Omdat het bijna Dierendag is, vroegen Theater ’t Web en Bibliotheek Oostland hem voor een leerzame en vrolijke voorstelling.

(more…)

Meneer Zee – De Beesterij (9+)

Date: 16 October 2022
Time: 14:00
Meneer-Zee-De-Beesterij-IMG_4020-foto-Gitte-Vancoillie-scaled Cropped

€7,50
Meneer Zee houdt van vertellen, van het worstelen met woorden, het zoeken van zinnen, terwijl hij ze vormt met zijn mond en met zijn stem. Mensen doen geloven met wijdopen ogen. Prevelende lippen. In De Beesterij kruipt Meneer Zee in de huid van de stijfkoppige ezel Ezekiël, en vertelt het verhaal over een boerderij waar de dieren de mensen een poepje laten ruiken.

(more…)

Femke Vernij – Op volle kracht

Date: 22 October 2022
Time: 20:00
2122_TC_Femke_Vernij_f_Eva_Broekema_staand2 Cropped

€17,50 (inclusief 1 koffie/thee)
Theaters boeken over het algemeen artiesten niet 2 keer per jaar. Maar voor Femke maken we natuurlijk graag een uitzondering. Een zeer persoonlijke voorstelling van onze Bleiswijkse cabaretière (een van de Meiden van LOS). Haar voorstelling eerder dit jaar was een langgerekte lach én traan. Femke: “Ook al krimpen we tijdens ons leven, wil dat niet zeggen dat we niet kunnen blijven groeien.”

(more…)

Amsterdams Kleinkunst Festival

Date: 5 November 2022
Time: 20:00
AKF_Finalistentournee (c) Isabelle Wenzel_vierkant Cropped

€17,50 (inclusief 1 koffie/thee)
Een traditie in Theater ’t Web: een avond met de drie finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Dus: ontdek de nieuwe generatie kleinkunstenaars en laat je verrassen door de grote namen van morgen. Vanavond met winnares Valentina Tóth (de jury: ‘een ode aan de hysterische vrouw’), Collin Edson (‘mooie stem en een expressieve blik’) en Britt van Tooren (‘bruuske, spontane energie’).

(more…)

Ja, ik wil de nieuwsbrief van Theater ’t Web ontvangen