Zaterdagavond 1 oktober treedt Lotte Velvet op in Theater ‘t Web. In ‘Ondergrond’ geeft ze met haar muziek, poëzie en grappige scènes een stem aan mensen die óók worstelen met de wereld en controle proberen te houden over de huidige veranderende omstandigheden.

Lotte Velvetwon in 2020 de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival. “Met slim geconstrueerde en geestige liedjes en sketches over de klimaatcrisis en ontevreden burgers won Lotte Velvet het Amsterdams Kleinkunst Festival”, schreef het NRC. Lotte Velvet is namelijk geen doorsnee cabaretière. ‘Velvet zwiert met haar gitaar en elektrische viool van punkcabaret tot prachtige poëzie’, schreef Theaterkrant.nl.

In de ‘dystopische’ cabaretvoorstelling ‘Ondergrond’ verbreekt zij haar relatie met de wereld. Maar zat de wereld überhaupt op haar te wachten? Door middel van muziek, poëzie en grappige scènes geeft zij een stem aan mensen die ook worstelen met de wereld en controle proberen te houden over de huidige veranderende omstandigheden. Lotte wordt tijdens de voorstelling begeleid door toetsenist en producer Serge Dusault.

Kaartverkoop

Op 1 oktober treedt Tobi Kooiman op in Theater ‘t Web in Bleiswijk. Kaarten zijn vanaf heden te koop via de www.theatertweb.nl en kosten €17,50 per stuk (inclusief een koffie/thee). Theater ‘t Web is gevestigd aan de Nachtegaallaan 4 in  Bleiswijk.