Zondag 19 mei speelt theatercollectief De Amazones de voorstelling ‘Rare snuitert’ in Theater ‘t Web in Bleiswijk. De voorstelling draait om ‘buitenbeentje’ Fief: ze zingt altijd hard in haar alleentje, een ‘speelt op het schoolplein in der eentje’. Ze verzint het liefst spannende verhalen en de zolder is daarvoor de allerbeste plek! De voorstelling is geschikt voor 4 jaar en ouder.

Op zolder voelt Fief zich nooit alleen of raar! Op zolder wil iedereen wel met haar meedansen, zingen en op avontuur gaan. Maar deze keer gebeurt er iets geks! De zolder komt tot leven en Fief belandt in een hele nieuwe wereld. De wereld van Koning Rare Snuitert.

In die wereld is er wel één groot probleem, de koning is sip. Hij snottert en snuitert en maakt iedereen een beetje verdrietig. Alle spullen op zolder veranderen in bijzondere personages die hard aan het werk zijn om een feest te organiseren om de koning op te vrolijken. Zal het Fief en haar nieuwe vrienden lukken om de Koning weer aan het lachen te krijgen?

De Amazones is een spetterend, jong en vernieuwend muziektheatercollectief. Ze brengen muzikaal theater vol lef en nieuwe verhalen voor jong en oud. ‘Rare Snuitert (4+)’ is de eerste jeugdtheatervoorstelling van het collectief, waarin Willemijn Böcker en Ayla van Summeren hun krachten bundelen.

Kaartverkoop
‘Rare snuitert’ door De Amazones is te zien op zondag 19 mei, 14.00 uur in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk, deuren open: 13.30 uur). Kaarten kosten €7,50 per persoon (inclusief ranja/koffie/thee) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl.