Poppenspeler Jogchem Jalink treedt zondagochtend 19 februari op in Theater ‘t Web met de voorstelling ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’. Jalink is bekend als een van de poppenspelers van Sesamstraat, en stond al eerder op het Bleiswijkse podium met een aanstekelijke voorstelling voor de jongste bezoekers. ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’ is geschikt voor 2 jaar en ouder.

Maximiliaan Modderman geeft een feestje. En dat loopt een klein beetje uit de hand. Alles is vies! Het wordt een knotsgekke, stoere, lieve, vlotte en ook ontzettend vieze voorstelling, waarin het publiek wordt uitgedaagd hun fantasie te gebruiken! Poppenspeler Jogchem Jalink speelt in zijn eentje de complete cast van deze voorstelling. Met zijn vrolijke liedjes, komische teksten en handgemaakte poppen die lijken alsof ze zó uit het boek zijn gestapt.

Kaartverkoop

Jogchem Jalink treedt zondagochtend 19 februari, 11.00 uur op in Theater ‘t Web in Bleiswijk (deuren open: 19.30 uur). Kaarten zijn vanaf heden te koop via de www.theatertweb.nl en kosten €10,00 per stuk (inclusief koffie/thee). Theater ‘t Web is gevestigd aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk.