Cabaretier Silvester Zwaneveld treedt 12 maart op in Theater ‘t Web met zijn voorstelling ‘Lichtgeraakt’. Zwaneveld brak door als de helft van het duo Arie & Silvester. Naast cabaretier is hij ook regisseur, romanschrijver en illustrator. De voorverkoop van de voorstelling is inmiddels gestart.

Zwaneveld begon als stand-upcomedian bij de Comedy Explosion, maar kreeg bekendheid als lid van het cabaretduo Arie & Silvester en maakt sinds 2008 soloshows. Hij heeft naast zijn cabaretshows een aantal visuele/tekstloze voorstellingen gemaakt. Als regisseur maakt hij grote theatershows en begeleidt verschillende cabaretiers en theatermakers. Bovendien maakte hij een eigen prentenboek, schreef hij een roman en ontwikkelt hij apps

In ‘Lichtgeraakt’ zal Silvester op hilarische wijze uit de doeken doen waarom ‘geraakt’ worden een absolute basis behoefte is. Altijd met goeie grappen, interactie met de zaal, toffe verhalen en nieuwe technieken. Silvester brengt theatershows die nog dagenlang lekker nagloeien. Gedreven, bevlogen, verhalend en oergrappig.

Kaartverkoop

De voorstelling ‘Lichtgeraakt’ van Silvester Zwaneveld is op zaterdag 12 maart 20.00 uur (deuren open: 19.30 uur) in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk). Kaarten kosten €17,50 per persoon (inclusief 1 consumptie) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl. Mocht de voorstelling niet door kunnen gaan wegens de geldende coronamaatregelen, dan krijgt u vanzelfsprekend uw aanschafbedrag retour.