Singer-songwriter Anna Lotte treedt zaterdagavond 8 april op in Theater ‘t Web in Bleiswijk. Ze speelt voor én na de vertoning van The Godfather 1. Samen met haar gitaar en loopstation heeft Anna Lotte het vermogen om de tijd stil te zetten.

Theater ‘t Web vertoont dit jaar de volledige trilogie van The Godfather. Op 8 april, 22 april en 6 mei zijn achtereenvolgens delen 1, 2 en 3 van de beroemde films van Francis Ford Coppola te zien. De vertoning valt in het programma Film Plus, ofwel: een film, livemuziek voor en na de film, en gratis hapjes.

Op 8 april is dus de vertoning van The Godfather 1. Don Vito Corleone (Marlon Brando) staat aan het hoofd van een machtige maffiafamilie, en houdt zich bezig met allerlei duistere zaken zonder dat hij zelf op de voorgrond treedt. De jongste zoon van Vito, Michael (Al Pacino), bemoeit zich niet veel met de familiezaken, totdat er een aanslag wordt gepleegd op zijn vader. De clan dreigt ten onder te gaan in het geweld en Michael besluit de moordaanslag te wreken.

Anna Lotte studeerde in 2016 af aan de Academie voor Beeldende kunst in Den Haag. Met een succesvolle muzikale performance wist ze vele te roeren tijdens haar examen-expositie. Sindsdien focust Anna Lotte zich voornamelijk op haar muziek. Haar teksten zet ze om in verfijnde bewoordingen en haar songs zijn van een authentieke en weergaloos kwetsbare kwaliteit. Ze heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld en met haar moeiteloze en zuivere stem neemt ze je mee in haar muziek die betoverend werkt. Ze speelde als support act van Mahalia in Tivoli Vredenburg. In 2019 verscheen haar EP ‘Eagles Prey’.

Kaartverkoop

Film Plus met The Godfather 1 en Anna Lotte is op 8 april in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk). Kaarten kosten €10,00 per persoon (inclusief koffie/thee en hapjes) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl. Deuren gaan open om 19.30 uur, om 19.45 start livemuziek, de film start om 20.00 uur.