Zaterdag 28 augustus organiseert Bibliotheek Oostland in samenwerking met Theater ‘t Web een open dag in ‘t Web in Bleiswijk. Tussen 10.00 en 13.00 zijn er optredens van singer-songwriter Don Rooks en een aantal dichters uit de regio. Daarnaast is er een expositie met foto’s van Jaap Koole en Marja Koole, huisfotografen van Theater ‘t Web.

Don Rooks stond al twee keer eerder op het podium van Theater ‘t Web, en zal in januari met zijn band The 45 optreden met een jaren ’80-show. Hij zal tot 13.00 uur een aantal korte sets spelen. Tussen 11.00 en 12.00 staat een aantal dichters op het popup-podium van ‘t Web, namelijk Berzie Blomme, Wieger Hulzinga, Samira Yakoubi, Gerrit Versteeg, Brigitt van Buuren en Arie van Driel.

Andere activiteiten zijn onder meer een prijsvraag van Theater ‘t Web. Koffie en thee staan klaar. De open dag duurt van 10.00 en 13.00 uur en wordt georganiseerd door Bibliotheek Oostland in samenwerking met Theater ‘t Web. Adres van ‘t Web is Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk.