Theater ‘t Web start dit jaar met een heuse jeugdprogrammering. De eerste voorstelling is op zondagmiddag 16 januari: Soep! door het theatergezelschap IJsbeer Inc. Soep! is een beeldende voorstelling over de oorsprong van ons eten, met een grote dosis humor en een snufje peper en zout, en geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

IJsbeer Inc. bestaat uit Milan Schleijpen en Marijn Maurits. Tijdens Soep! gaan ze met de kinderen in de zaal aan de slag om soep te maken. “Ik wil met theater mensen verbinden en eten speelt daar een belangrijke rol in”, vertelt Milan Schleijpen. “Mijn liefde voor koken combineer ik met de verwondering van objecttheater, in voorstellingen die de verbeelding én alle zintuigen prikkelen.”

Milan en Marijn gebruiken oma’s recept voor het maken van de soep. Maar waar komen de ingrediënten uit die pruttelende soep eigenlijk vandaan? Met de verhalen van oma gaan ze op reis. Ze maken een tocht met bootjes van uien, een vliegende knoflook als luchtballon en rijden met een tractor door een bos van broccoli. Landschappen uit alle uithoeken van de wereld komen op camerabeelden tevoorschijn. Zullen ze er in slagen alle ingrediënten voor de soep te verzamelen? Kom je kijken en proeven?

Kaartverkoop

De voorstelling Soep! is op zondagmiddag 16 januari, 14.00 uur (deuren open: 13.30 uur). Theater ‘t Web vindt u aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk.

Kaarten voor de voorstelling kosten €7,50 per persoon. Mocht de voorstelling niet door kunnen gaan wegens de geldende coronamaatregelen, dan krijgt u vanzelfsprekend uw aanschafbedrag retour.