Op zaterdag 27 januari zetten West Coast Big Band en Orlando Milan Bleiswijk op stelten met de avondvullende voorstelling Soul Show. Sam Cooke, James Brown, Aretha Franklin, Percy Sledge: ze komen allemaal voorbij. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Cultuur, oefenen, lezen en ontmoeten, dat is de kern van Theater ‘t Web het gezamenlijk cultuurhuis van Bibliotheek Oostland en Stichting Behoud ’t Web. Op 9 december vond het eerste optreden plaats in Theater ’t Web: LOS Muziektheater zette toen een uitverkochte zaal op stelten. Op 20 januari is de eerste jeugdvoorstelling: ‘De 100 jarige man die uit het raam klom en verdween’ door Eric Borrias.

Heart and soul 

Op 27 januari vindt het volgende top-optreden plaats: ‘Soul Show’ door Orlando Milan en West Coast Big Band. Orlando Milan is een showman met een uitzonderlijke liefde voor soul. Of zoals hij zelf zegt: ‘Heart and soul’. Orlando is onder meer zanger van de grootste Nederlandse soulband ‘Swinging Soul Machine’. Hij zong en werkte met onder andere Margriet Eshuis, Marjorie Barnes en Candy Dulfer. Ook was hij ook actief in de musicals ‘Zeldzaam’ en ‘The Glory of Gospel’.

De beste big band van het land!

De West Coast Big Band won in juni 2017 het vermaarde Internationale Big Band Festival in Hoofdorp. Daarmee mag het zich Nederlands beste big band noemen. Onder leiding van Nils van Haften speelde de West Coast Big Band op veel (internationale) jazzpodia met grote jazz-sterren als Benjamin Herman, Greetje Kauffeld, Denise Jannah.

Kaartverkoop gestart

De theaterdeuren gaan zaterdagavond 27 januari open om 19.30 uur. De voorstelling start om 20.00 uur en duurt tot circa 22.00 uur. De kaarten voor het optreden kosten €10,00 per persoon en zijn vooraf te koop via www.theatertweb.nl.