Elke cabaretliefhebber in Nederland kent het radioprogramma Spijkers met Koppen. En dat programma was lang zo leuk niet zonder Marcel Harteveld. De cabaretier is vaste cabaretier bij het radioprogramma. Daarnaast treedt hij op met zijn eigen voorstelling. Op 17 februari speelt hij ‘Voor de bui binnen’ in Theater ‘t Web in Bleiswijk.

Marcel Harteveld is een duizendpoot. Zo is hij niet alleen cabaretier, maar speelde hij ook in Danni Lowinski, Spangas, Flikken Maastricht, Flikken Rotterdam en Soldaat van Oranje. Enkele jaren geleden trad hij op in Theater ‘t Web met zijn debuut ‘Weet ik veel’. Nu komt hij dus met zijn volgende voorstelling: ‘Voor de bui binnen’.

De huizenprijzen stijgen, de oceanen ook, de inflatie klotst tegen de plinten, oorlog barst los, ouderdom hakt er in, impotentie ligt op de loer, maar Marcel? Die is voor de bui binnen. In het oog van de storm erft hij een wasserette midden in de grote stad. Ondernemen in deze tijd is niet makkelijk maar hij weet één ding zeker, hij gaat het écht anders doen. In dit muzikale cabaretspektakel probeert Marcel zijn nieuwe aanwinst overeind te houden, terwijl hij zelf al zijn vuile was buiten hangt.

Kaartverkoop

‘Voor de bui binnen’ door Marcel Harteveld is te zien op zaterdag 17 februari, 20.00 uur in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk, deuren open: 19.30 uur). Kaarten kosten €15,00 per persoon (inclusief koffie/thee) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl.