Theater ‘t Web in Bleiswijk heeft Stefano Keizers weten te programmeren. De cabaretier annex tv-persoonlijkheid treedt op zaterdagavond 9 januari dan op met zijn tweede voorstelling: Sorry Baby. Wegens corona is het aantal beschikbare kaarten voor deze opzienbarende voorstelling beperkt.

Stefano Keizers – het alter ego van de Nederlandse cabaretier Gover Julius Samuel Meit – won in 2016 de Wim Sonneveldprijs tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival. In januari 2018 debuteerde hij met het programma Erg heel.Tv-kijkend Nederland kent hem van onder meer MAX Geheugentrainer, Experimensen, Maestro en Het Perfecte Plaatje. Sorry Baby is de tweede cabaretvoorstelling van Keizers. Een deel van de pers was lovend over deze voorstelling, een ander deel vernietigend.

Keizers omschrijft de voorstelling zelf als volgt: ‘Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.’

Kaarten

Sorry Baby van Stefano Keizers is te zien op zaterdagavond 9 januari, 20.00 uur (deuren open: 19.30 uur) in Theater ‘t Web, Nachtegaallaan 4, Bleiswijk. Kaarten kosten €15.00 per stuk, en worden wegens de corona-maatregelen alleen in sets van 2 verkocht (dus: 2 kaarten voor €30,00). De kaarten zijn vanaf heden te koop via de website van Theater ‘t Web.