Cabaretier Steven Brunswijk treedt 9 september op in Theater ‘t Web. Hij speelt dan een try-out van zijn voorstelling ‘Altijd Kind Gebleven’. Enkele jaren geleden speelde Brunswijk ook al in het Bleiswijkse theater: dat beviel de organisatie zo goed dat de cabaretier voor een tweede keer werd geboekt.

Steven Brunswijk is een Surinaamse komiek en tv-persoonlijkheid. Zo maakte hij het programma De Braboneger Verkaast?! en deed mee aan de roast van Gordon, Het Perfecte Plaatje en Expeditie Robinson. Als cabaretier debuteerde hij in 2010 met zijn theatervoorstelling ‘Vooroordelen’. Brunswijk staat bekend om zijn unieke taalgebruik en de soms snoeiharde uitspraken in het Tilburgs dialect.

Over ‘Altijd kind gebleven’ vertelt Brunswijk: “Want als het kind in je verdwijnt, word het leven een stuk minder leuk. Hoe was jij als kind? Wat wilde je worden? Was je een ‘binnenspeel’ kind of een ‘buitenspeel’ kind? Lekker vies worden of toch alles netjes houden? Was vroeger het speelgoed beter?”

Kaartverkoop

Kabouter Thijm van Koekla is te zien op zaterdag 9 september, 20.00 uur in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk, deuren open: 19.30 uur). Kaarten kosten €20,00 per persoon (inclusief koffie) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl