Zaterdagavond 25 maart treedt Straf op in Theater ‘t Web in Bleiswijk, met de voorstelling ‘Zeppelin!’ Met behulp van drums, blazers, gitaren, accordeon en zelfs een voetpomptoeter zet de groep een waanzinnige show neer. Swingende, opzwepende muziek met invloeden van folk, rock ‘n roll en soul. Deze nieuwe voorstelling staat in het teken van krankzinnigheid. En krankzinnig, dat zijn de muzikanten van Straf.

Straf is een zevenkoppige muziektheaterformatie. Zeven kapiteins op één schip die weten van pompen of verzuipen. En pompen doen ze! Met een waanzinnige bezetting van drums, blazers en gitaren, van wasbord tot bassax en van accordeon tot voetpomptoeter. Zo stookt Straf zijn eigen sound, met invloeden van folk, soul, rock’n roll, en de polders van dit land.

Al ruim 10 jaar brengen zij hun opzwepende muziek naar de podia van Nederland en Vlaanderen. Regelmatig gaan zij daarbij theatrale samenwerkingsverbanden aan. Zo maakten zij eerder Kuifkop, Stripfiguren pissen niet voor Theaterfestival Boulevard, maakten zij deel uit van de Tilburgse theaterwandeling L’Avventura en speelden ze de zalen plat met het zeer goed ontvangen Wladiwostok.

Voor hun nieuwste muziektheatervoorstelling laten de mannen van Straf zich inspireren door de waanzin van de redelijken. ‘Zeppelin!’ gaat over de krankzinnigheid die kolkt onder de oppervlakte en de gekte die het gezond verstand verzwelgt. Straf geeft zich over aan de waanzin. En vroeg of laat gaat iedereen voor de bijl.

Kaartverkoop

Straf treedt zaterdagavond 25 maart, 20.00 uur op in Theater ‘t Web in Bleiswijk (deuren open: 19.30 uur). Kaarten zijn te koop via de www.theatertweb.nl en kosten €20,00 per stuk (inclusief koffie/thee). Theater ‘t Web is gevestigd aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk