De nieuwe jeugdprogrammering van Theater ‘t Web is met groot succes gestart. Poppenspeler Jogchem Jalink trad zondag 20 februari twee keer op met de voorstelling ‘Maar eerst ving ik een monster’. De komende maanden is er elke derde zondag van de maand een voorstelling voor de jongste bezoekers.

Dit seizoen startte Theater ‘t Web met een reeks jeugdvoorstellingen: deze worden georganiseerd door een speciale commissie, bestaand uit drie medewerkers. De eerste voorstelling uit de reeks in januari kon helaas niet doorgaan: Soep! van IJsbeer Inc. is daarom verplaatst naar zondag 19 juni.

Daarmee was de voorstelling van Jogchem Jalink dus de eerste uit de reeks. De poppenspeler (van onder meer Sesamstraat) kreeg tot twee keer toe een zaal gevuld met peuters, ouders en opa’s en oma’s te boeien met zijn verfijnde poppenspel.

De volgende voorstelling uit de reeks jeugdvoorstellingen is zondag 20 maart, 14.00 uur. Dender speelt dan ‘Bliep Bliep’, een voorstelling voor 5 jaar en ouder. ‘Bliep Bliep’ gaat over een robot die alles voor je doet. Voordat je zelf weet wat je wilt, weet de robot het al. Met veel fysieke humor, livetekeningen en livemuziek vertelt Dender een indringend verhaal over een man en zijn robot. Dender maakt cartoontheater. Alsof er een stripverhaal voor je ogen tot leven komt.

Kaartverkoop

Kaarten voor de jeugdvoorstellingen kosten €7,50 per persoon en zijn vanaf 1 maand vooraf online te koop via www.theatertweb.nl. Theater ‘t Web vindt u aan Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk.