The 45 opent op zaterdagavond 2 januari het nieuwe jaar in Theater ‘t Web in Bleiswijk. De coverband brengt die avond een ode aan twee muzikale genieën: Michael Jackson en Prince Roger Nelsen. Ofwel: een tribune aan The King & Prince. De kaartverkoop is inmiddels gestart.

Het is inmiddels traditie: Theater ‘t Web start het nieuwe jaar met swingende live-muziek: in 2018 was dat met The West Coast Big Band, in 2019 met Doctor Bernard and The Swingcats en afgelopen jaar met ABBA Tribute. En ook 2021 begint met live-muziek. Wegens corona is er helaas geen dansvloer. Maar wiebelen op de stoel is toegestaan.

De funky coverband The 45 neemt de bezoekers namelijk mee terug naar de tijd van onder andere ‘Billie Jean’, ‘Purple Rain’, ‘Thriller’ en ‘Kiss’. Ofwel: muziek van The King en Prince. The 45 speelde eerder onder meer op North Sea Jazz festival, Haarlem Jazz Festival en tijdens de afterparties van verschillende (inter)nationale artiesten in de Ziggo Dome.

Kaarten

The King & Prince van The 45 is te zien op zaterdagavond 2 januari, 20.00 uur (deuren open: 19.30 uur) in Theater ‘t Web, Nachtegaallaan 4, Bleiswijk. Kaarten kosten €15.00 per stuk, en worden wegens de corona-maatregelen alleen in sets van 2 verkocht (dus: 2 kaarten voor €30,00). De kaarten zijn vanaf heden te koop via de website van Theater ‘t Web.