Het bestuur van Theater ‘t Web kijkt met vertrouwen naar het komend jaar. Zo is de programmering voor het komend seizoen boeiend en goed, weten de bezoekers na de coronacrisis het Bleiswijkse theater weer te vinden én is het aantal medewerkers constant.

Theater ‘t Web bestaat sinds eind 2017. Sindsdien organiseerde de organisatie ruim 200 voorstellingen: van cabaret tot jeugdtheater, van films tot een eigen jazzfestival, en van poëzie tot muziek. De vrijwilligersorganisatie werkt daarin nauw samen met Bibliotheek Oostland. De organisatie telt 35 medewerkers (jong en oud) en biedt ook stageplaatsen aan voor maatschappelijk stagiaires.

Zaterdag 6 januari was de nieuwjaarsreceptie van Theater ‘t Web: een groot deel van de vrijwilligers proostte daar op het nieuwe jaar. Tijdens de receptie werd afscheid genomen van twee bestuursleden: John Pommer en Charmaine Hulsbosch. Hun plaatsen zijn inmiddels ingevuld. Het bestuur van Theater ‘t Web bestaat uit Mario van Vliet, Louis Sloot, Gerard Scholten, Corine van der Kaaij, Roy Valkenhoff, Leoniek Gabry, Mariska Sloot en Miranda van der Kaaij.

Na de nieuwjaarsreceptie was er een optreden van de Stevie Wonder Tribute Band onder leiding van Iva Wonder. Deze voorstelling was volledig uitverkocht. De bezoekers dansten – samen met de medewerkers van het theater – vanaf de eerste noten op nummers als Sir Duke, As en I wish.