Theater ‘t Web kijkt met een goed gevoel terug over het afgelopen jaar. De ruim veertig voorstellingen werden zeer goed bezocht: een flink deel was uitverkocht. De reacties van het publiek waren zeer positief, en het aantal vrijwilligers groeide tot 35.

Theater ‘t Web in Bleiswijk startte in december 2017 met voorstellingen. 2018 was een ‘gebroken’ jaar, doordat het gebouw – ‘t Web – een paar maanden verbouwd werd in verband met de komst van Bibliotheek Oostland. 2019 was dus het eerste volledige kalenderjaar dat de vrijwilligersorganisatie voorstellingen organiseerde. Dat doet Theater ‘t Web in nauwe samenwerking met Bibliotheek Oostland.

Hoogtepunten

2019 startte direct met een hoogtepunt: Theater ‘t Web werd onderscheiden met de Vrijwilligersprijs van de gemeente Lansingerland. Voorstellingen die eruit sprongen waren onder meer die van Steven Brunswijk, HUN, de theatersporters van de Tegenpartij, de drie finalisten van Amsterdams Kleinkunst Festival en de literaire lunch met Jan Terlouw, die Theater ‘t Web organiseerde met Bibliotheek Oostland. In 2019 was ook de eerste editie van de DEB Challenge, de talentenjacht die wordt georganiseerd ter nagedachtenis aan een overleden medewerkster.

ABBA!

2020 begint voor Theater ‘t Web op 4 januari. Dan gaan de stoelen eenmalig aan de kant voor een optreden van ABBA Tribute. Onlangs maakte Theater ‘t Web de programmering voor het komend seizoen bekend: deze is te vinden op de website.