Theater ‘t Web organiseert dit jaar weer een theaterdiner, namelijk op 18 december. Voormalig Berini Marjolein Meijers treedt dan – samen met haar muzikanten – op met de voorstelling ‘Tijdloos’. Dat doet ze in een aantal blokken; tussendoor krijgen bezoekers een heerlijk driegangendiner: bereid door Ridder Catering, en geserveerd door de vrijwilligers van het Bleiswijkse theater.

Sinds enkele jaren verzorgt Theater ‘t Web een theaterdiner rond kerst. Tijdens de eerste editie – in 2018 – verzorgde Marjolein Meijers die avond een optreden. Dat beviel de organisatie zo goed, dat de Rotterdamse artieste weer werd uitgenodigd. “Marjolein is als geen ander in staat een warme, intieme sfeer te creëren”, aldus de organisatie. Dit jaar treedt ze op met haar voorstelling ‘Tijdloos’.

Het driegangendiner wordt ook dit jaar verzorgd door Ridder Catering uit Lansingerland. Het wordt een verrassingsdiner, maar bezoekers kunnen vooraf eventuele dieetwensen doorgeven. “We werken graag met bedrijven uit Lansingerland samen”, vertelt de organisatie. “De vorige diners met Ridder Catering bevielen uitstekend: heerlijke gerechten, om je vingers bij af te likken. En ook voor dit jaar hebben de koks van Ridder Catering weer een fantastisch driegangendiner bedacht.”

Kaartverkoop

Theater ‘t Web vindt u aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk. Het theaterdiner met Marjolein Meijers is zaterdag 18 december; aanvang is 18.30 uur; deuren gaan open om 18.00 uur. Kaarten kosten €45,00 per persoon; dit bedrag is inclusief diner en theater, maar exclusief drank. De kaartverkoop start op 18 november, 9.00 uur via www.theatertweb.nl.