Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn. Hij probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Op zaterdag 17 september staat hij in het Bleiswijkse Theater ‘t Web met zijn voorstelling Best Of.

‘’Tobi Kooiman strooit met een spervuur aan grappen, die bijna allemaal raak zijn. (…) Een waar feest voor de theaterbezoeker,” aldus de jury van Cameretten. Een uitverkocht oude Luxor Theater bekroonde hem dan ook met de Publieksprijs, en NRC roemde zijn “talent voor een coherent verhaal, slimme grappen en opvallende redeneringen.”

De Volkskrant tipte hem als een van de drie grootste comedytalenten van 2021, het jaar waarin zijn eerste solovoorstelling, ‘Best Of’, in première ging en meteen vijf sterren van cabaret.nl kreeg – dat was sinds 2019 niet meer voorgekomen. “Een persoonlijkheid met een geestige, eigenzinnige kijk op de wereld,”, zo schreef de recensent van De Volkskrant.

Kaartverkoop

Op 17 september treedt Tobi Kooiman op in Theater ‘t Web in Bleiswijk. Kaarten zijn vanaf heden te koop via de www.theatertweb.nl en kosten €17,50 per stuk (inclusief een koffie/thee). Theater ‘t Web is gevestigd aan de Nachtegaallaan 4 in  Bleiswijk