De programmering van Theater ‘t Web voor de komende maanden is gereed. Tot en met eind dit jaar staan veel top-cabaretiers op het Bleiswijkse podium. Daarnaast is er livemuziek, film, jeugdliteratuur en een theaterdiner.

September

Theater ‘t Web trapt zaterdagmiddag 14 september af met een gratis voorstellingen door onder meer gemeentedichter Mark Boninsegna en cabaretier Arjan Kleton. Dit gebeurt in het kader van de Cultuurroute ‘Weg van momenten’ (een initiatief van Jay’s Place en Bibliotheek Oostland de ‘Weg van momenten’).

Zaterdagavond 14 september is de eerste echte voorstelling van het seizoen: dan treedt Steven Brunswijk op. Deze cabaretier werd afgelopen jaren bekend als ‘Braboneger’. (Entree: €15)

Zaterdagavond 28 september is er livemuziek door Rooks, de nieuwe sensatie in de Nederpop. De band – gevormd door singer-songwriter Don Rooks – speelt vanavond de show ‘Diep door de nacht’: een combinatie van eigen nummers en covers van onder meer De Dijk, Ramses Shaffy, Acda en de Munnik en The Scene. (Entree: €10)

Oktober

Zaterdag 5 oktober wordt een drukke dag in Theater ‘t Web. ‘s Middags zijn er twee voorstellingen van kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander. Vanaf 15.00 uur speelt ze Spekkie & Sproet – Complot in de trein (entree: €7,50) en vanaf 17.00 uur Kaat en Ko – De zeven zeeën rond (entree: €7,50).

De avond van 5 oktober staat nieuw cabarettalent op het podium: HUN. Dit duo wordt gevormd door Sabine Krol en Charlotte de Vries. Ze spelen muzikaal theater met een donker randje. (Entree: €15)

Het beroemde boek ‘Alleen op de wereld’ van Victor Hugo staat zaterdagmiddag 19 oktober centraal tijdens de voorstelling van Niels Brandaan Cotterink. Het verhaal gaat over Remi, een jongetje dat te vondeling is gelegd. (Entree: €7,50)

Zaterdagavond 19 oktober is het podium voor Arjan Kleton, de standup-comedian die al een aantal eerder te gast was in Theater ‘t Web. Zijn voorstelling ‘Met de fles grootgebracht’ is rauw. Na afloop maakt Kleton – die ook barman is – speciale cocktails.(Entree: €15)

November en december

De middag en avond van zaterdag 2 november is er film, ‘s Middags voor kinderen; ‘s avonds is er Film Plus, met livemuziek en hapjes. Binnenkort volgt hierover meer informatie. Ook op zaterdag 7 december is er ‘s middags en ‘s avonds film.

Zaterdagavond 16 november is de top van Nederlands cabarettalent in Nederland: dan staan in ieder geval Meester Alex en Rosa da Silva op het podium. Zij deden eerder dit jaar mee aan het Amsterdams Kleinkunst Festival en behaalden de finale, die gewonnen werd door Rosa da Silva. (Entree: €15)

De laatste voorstelling van 2019 is op zaterdagavond 21 december. Deze avond biedt een verrassingsmenu (drie gangen) afgewisseld met de voorstelling ‘Kerst-Cabaret-Sing-a-Long!’ van Veronique Sodano. Ofwel: heerlijk eten en vrolijk cabaret in kerstsferen. (Entree: €40)

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor bovenstaande voorstellingen is inmiddels gestart. Kaarten zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl.