Een unicum voor Theater ‘t Web: twee uitverkochte voorstellingen op één dag. En dat kwam door de bekende kinderboekenschrijfster Vivian den Hollander. Op zaterdag 29 september wist ze op één middag twee keer een volle zaal met ouders, opa’s, oma’s, tantes, ooms en vooral heel veel kinderen muisstil te krijgen met de spannende voorstelling ‘Spekkie en Sproet, Vrienden door dik en dun’.

Vivian den Hollander is een van de bekendste kinderboekenschrijfsters van het land en een van de meest productieve. Ze heeft inmiddels meer dan honderd boeken geschreven voor kinderen van verschillende leeftijden. Haar nieuwste boek – ‘Spekkie en Sproet: Wachtwoord Amigo’ ligt sinds kort week in de winkel en is speciaal geschreven voor de Kinderboekenweek van dit jaar.

Samen met gitarist Mattie Poels trad ze zaterdagmiddag 29 september twee keer op in Theater ‘t Web met de spannende voorstelling ‘Spekkie en Sproet, Vrienden door dik en dun’,gebaseerd op het boek ‘Spekkie en Sproet- een griezelige ontdekking. De theaterzaal was muisstil tijdens het spannende verhaal, en na afloop was het dringen bij de stand van Boekhandel Muilenburg: daar konden kinderen boeken kopen van Vivian den Hollander en de schrijfster een handtekening vragen.

Ferdinand en Up

Voor jonge theaterbezoekers heeft Theater ‘t Web binnenkort meer moois in petto. Zo draait op zaterdag 6 oktober de film Ferdinand en op 3 november de film Up. Beide keren gaat de zaal open om 14.30 uur en start de film om 15.00 uur. Entree is €3,50. Kaarten kunnen gekocht worden via www.theatertweb.nl.