Cabaretière Marjolein Meijers treedt zaterdagavond 30 januari op in Theater ‘t Web in Bleiswijk met de voorstelling ‘Van Berini Tot Solex’. Meijers werd bekend als Annie van de Berini’s en als An van het duo An & Jan (met Jan Rot).

Marjolein Meijers stond al gepland voor zaterdagavond 19 december in Theater ‘t Web. Ze zou namelijk optreden tijdens een speciaal theaterdiner. Wegens de coronamaatregelen kan het diner niet doorgaan. Daarom heeft de organisatie in overleg met Meijers besloten een avondvoorstelling te organiseren.

Ontroerende achtergronden en een vette lach

In ‘Van Berini tot Solex’ leidt Marjolein Meijers het publiek door haar muzikale leven, samen met de muzikanten Walter en Onno Kuipers. Het drietal brengt de allermooiste oude liedjes, maar ook gloednieuwe, afwisselend spetterend en ingetogen, vrolijk en stemmig, goed gearrangeerd en mooi van eenvoud. Alles wordt gelardeerd met smeuïge verhalen, ontroerende achtergronden en een vette lach.

Kaarten

‘Van Berini tot Solex’ leidt Marjolein Meijers is te zien op zaterdagavond 30 januari, 20.00 uur (deuren open: 19.30 uur) in Theater ‘t Web, Nachtegaallaan 4, Bleiswijk. Kaarten kosten €15.00 per stuk, en worden wegens de corona-maatregelen alleen in sets van 2 verkocht (dus: 2 kaarten voor €30,00). De kaarten zijn vanaf heden te koop via de website van Theater ‘t Web: www.theatertweb.nl.