Cabaretgezelschap Gesneden Koek speelt 24 maart Pinokkio in Theater ‘t Web in Bleiswijk. De voorstelling is een eigenzinnige bewerking van het klassieke sprookje uit 1883. Met absurdistische karakters, fantasierijke vertellingen én boordevol humor. Een voorstelling over deugen en opgroeien voor iedereen vanaf 6 jaar.

Er was eens… een stuk hout! Hmm, niet echt een spannend begin van een verhaal? Maar wat als ik je vertelde dat dit stuk hout kon praten? Wat als van dit stuk hout een pop werd gemaakt die op een onvoorstelbaar avontuur gaat… Via het circus tot ín de buik van een haai! Echt waar. En wat als deze pop, die trouwens Pinokkio heet, niets liever wil dan een echte jongen worden?

Gesneden Koek is het theatergezelschap van Jonathan Huisman & David Verschoor. Zij maken theater dat zich kenmerkt door humor, groteske personages, spannende beelden, mooie vertellingen en een licht filosofische kijk op de wereld.

Theater ‘t Web organiseert deze voorstelling in samenwerking met Bibliotheek Oostland.

Kaartverkoop

‘Pinokkio’ door Gesneden Koek is te zien op zondag 24 maart, 14.00 uur in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk, deuren open: 10.30 uur). Kaarten kosten €7,50 per persoon (inclusief ranja/koffie/thee) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl.