Muzikante en theatermaakster Maartje Maria treedt 15 mei op in Theater ‘t Web met de jeugdvoorstelling ‘Juf de Vries en de jacht op stoute deuntjes’. Door haar stem en spel word je meegenomen in een gek, grappig en spannend verhaal begeleid door dansbare beats, piano en ukelele. De voorstelling is geschikt voor kinderen van 3 tot en met 11 jaar (en natuurlijk ook voor volwassenen).

Op Basisschool De Apenoot wordt er elke dag luidkeels gezongen en heeft elke klas een eigen lied met een dansje. Op een dag komt er een nieuwe juf op school, ze heet Juf De Vries. De kinderen in Zoeterpop mogen steeds minder naar muziek luisteren en ook zingen wordt verboden! Juf de Vries beweert dat muziek slecht is voor de kinderen. Zij zouden er dom en lui van worden…

De kinderen vinden Juf de Vries maar een akelig mens en noemen haar al snel Juf Diepvries. Juf Diepvries heeft een hart zo koud als ijs. Wanneer zelfs zachtjes neuriën streng bestraft wordt vinden de kinderen het genoeg. Zal de vrolijkheid van muziek weer terugkeren op basisschool De Apenoot?

Kaartverkoop

Kaarten voor ‘Juf de Vries en de jacht op stoute deuntjes’ op 15 mei kosten €7,50 per persoon. Kaarten zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl. Theater ‘t Web vindt u aan de Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk.