De Westlandse singer-songwriter Babette Zwinkels treedt zaterdagavond 6 mei op in Theater ‘t Web. Ze speelt voor en na de film The Godfather 3. Daarnaast zijn er tijdens deze avond Film Plus gratis hapjes.

Theater ‘t Web vertoont dit jaar de volledige trilogie van The Godfather. Op 8 april, 22 april en 6 mei zijn achtereenvolgens delen 1, 2 en 3 van de beroemde films van Francis Ford Coppola te zien. De vertoning valt in het programma Film Plus, ofwel: een film, livemuziek voor en na de film, en gratis hapjes.

In The Godfather 3 probeert een ouder wordende Michael Corleone zichzelf en z’n familie af te scheiden van de gewelddadige onderwereld. Terwijl hij de Corleone’s probeert te koppelen aan het Vaticaan moet hij zich ondertussen bezighouden met een gangster die de bestaande machtsverhoudingen probeert te verstoren.

Optreden voor de koningin

Singer-songwriter Babette Zwinkels studeert aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en mocht enkele jaren geleden optreden voor koningin Maxima, tijdens de opening van het World Horti Center. Daarnaast speelt ze met enige regelmaat in het Westlandtheater De Naald in Naaldwijk. Babette Zwinkels schrijft haar eigen Nederlandstalige nummers, die tussen pop en kleinkunst in zitten. Daarnaast speelt ze bewerkingen van bekende nummers.

Kaartverkoop

The Godfather 3 wordt vertoond op 6 mei in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk). Kaarten kosten €10,00 per persoon (inclusief koffie/thee en hapjes) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl. Deuren gaan open om 19.30 uur, om 19.45 start livemuziek, de film start om 20.00 uur.