Gavin Reijnders treedt 25 november op in Theater ‘t Web in Bleiswijk met zijn eerste voorstelling ‘Glittermoe’. Reijnders werd bekend bij het grote publiek door zijn deelname aan het t-programma ‘Ik ga stuk!’, dat hij wist te winnen als grootste comedytalent. In ‘Glittermoe’ neemt hij via liedjes wraak op z’n pestkop van vroeger, legt hij uit dat ‘ie meer is dan een Gay Best Friend en solliciteert hij voor een functie bij het programma Temptation Island. De voorverkoop is inmiddels gestart.

Tijdens het tv-programma ‘Ik ga stuk!’ uit 2022 kregen tien komedietalenten de kans om te leren van de grootste cabaretiers van het land. Ze werden daarbij begeleid door Stefano Keizers. Aan het eind van elke aflevering bepaalde een jury welke comedians door mochten naar de volgende ronde. Uiteindelijk won Gavin Reijnders de finale.

Maar Reijnders kwam niet helemaal uit de lucht vallen. In 2019 belande hij met zijn ukulele in de finale van het Leidse Cabaret Festival. De jury van het festival prees hem voor het laten horen van een ander geluid binnen de cabaret context. Volgens de jury is hij “Een jongen die graag woont in zijn liedjes. Zijn nummers zijn ijzersterk.” Na de finalistentour ging hij door en speelde hij op plekken als Amsterdam Fringe Festival en Lowlands.

‘Glittermoe’ gaat erover dat Gavin een beetje klaar is met constant aan zichzelf werken. Na iedere fout die hij begaat, vergeet hij de wijze les te leren, maar hij schrijft er wel een liedje over. Dus zijn debuutvoorstelling gaat over de kunst van “ja, weet ik veel?!” Iedere keer wanneer hij denkt beter te weten, wordt het tegendeel bewezen, maar slechte keuzes worden goede verhalen. Dus is het niet makkelijker om even niks zeker te weten?

Kaartverkoop

‘Glittermoe’ door Gavin Reijnders is te zien op zaterdag 25 november, 20.00 uur in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk, deuren open: 19.30 uur). Kaarten kosten €20,00 per persoon (inclusief koffie/thee) en zijn alleen te koop via www.theatertweb.nl.