De populaire animatiefilm Wreck-it Ralph draait op 7 november in Theater ‘t Web. Op de animatiefilm werd het meest gestemd tijdens een online stemming.

‘Wreck-it Ralph’ is de slechterik in een arcade game, maar zou graag net zo geliefd zijn als de perfecte ‘Fix-It Felix’: de held uit het spel. Wanneer de kans zich voordoet, stapt hij stiekem over naar het schietspel Hero’s Duty om daar een medaillete winnen. Hiermee denkt hij ook een gerespecteerde held te kunnen worden, maar het loopt allemaal verkeerd. Ralph moet vluchten en komt terecht in het kleurrijke racespel Sugar Rush. Hier ontmoet hij de levendige Vanellope von Schweetz, een “storing” in het spel. Onbedoeld heeft Ralph echter een virus meegenomen dat de hele arcadewereld bedreigt. Zal het beide outcasts lukken de game te redden en tegelijk hun dromen te verwezenlijken?

Kaarten

The Lion King draait 7 november, 15.00 uur in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4, Bleiswijk). Kaarten kosten €3,50 per stuk, en worden wegens de corona-maatregelen alleen in sets van 2 verkocht (dus: 2 kaarten voor €7,00). De kaarten zijn te koop vanaf heden te koop via de website van Theater ‘t Web.