Op zaterdagavond 30 juni staat lokaal talent op het podium van Theater ‘t Web. Tijdens de voorstelling Vreemde Gasten worden zangers uit Lansingerland begeleid door een groep ervaren zangers en muzikanten.

“De gemeente Lansingerland vindt het belangrijk dat inwoners actief deelnemen aan het culturele leven, elkaar ontmoeten, ervaringen delen en verhalen uitwisselen”, vertelt wethouder Ankie van Tatenhove. Daarom benaderde de gemeente Music Generations. Deze organisatie heeft als doel het samenbrengen van verschillende culturen en generaties tijdens een gezamenlijk optreden.

Muziek uit alle windstreken

De afgelopen weken werden stukken muziek ingestudeerd. Dat gebeurde door een aantal inwoners uit Lansingerland en ervaren muzikanten van Music Generations. Het thema van de muziek is gastvrijheid. Op zaterdagavond 30 juni wordt vervolgens de voorstelling ‘Vreemde Gasten’ opgevoerd in Theater ‘t Web in Bleiswijk, het eerste Cultuurhuis van Lansingerland.

Het Vrijwilligersinformatiepunt (VIP) en de gemeente geven voor deze avond ‘VIP-kaarten’ weg aan vrijwilligers uit Lansingerland. Zij kunnen met een introducee de voorstelling gratis bijwonen en krijgen daar ook een drankje bij. Wethouder Ankie van Tatenhove is bij de voorstelling aanwezig om te luisteren naar alle mooie verhalen en om de aanwezige vrijwilligers te bedanken.

Vrijkaarten voor vrijwilligers

De voorstelling ‘Vreemde Gasten’ is op zaterdagavond 30 juni, 20.00 uur in Theater ‘t Web, Nachtegaallaan 4 in Bleiswijk. Kaarten kosten €5,00 per persoon. Vrijwilligers die zijn aangemeld bij het Vrijwilligersinformatiepunt kunnen maximaal 2 vrijkaarten per persoon bestellen.