Zaterdagavond 7 maart is Theater ‘t Web een klein stukje Italië. Dan draait de filmhuisklassieker La vita è bella. Voor en na de film speelt Duo Mu-Chique sfeervolle Italiaanse muziek. En dan zijn er ook nog eens gratis hapjes.

Film Plus staat dit seizoen in het teken van Leef! En het leven is mooi, als je de filmtitel La vita è bella letterlijk vertaalt. En hoewel deze Italiaanse filmklassieker speelt in de Tweede Wereldoorlog is de boodschap mooi: blijf geloven in een goede afloop. La vita è bella (van regisseur/acteur Roberto Beningi) ontving veel filmprijzen, met als belangrijkste Oscars in 1998 voor beste niet-Engelstalige film, beste filmmuziek en beste acteur.

Duo Mu-Chique

Duo Mu-Chique bestaat uit violist Nathan Hol en accordeonist Martin Boskamp en bestaat al ruim vijftien jaar. De twee muzikanten hebben een breed oeuvre: tango, Weens, zigeunermuziek, musette, Franse chansons, Nederland en Italiaans. Tijdens Film Plus op 7 maart in Theater ‘t Web zullen ze vanzelfsprekend Italiaanse muziek spelen.

Kaartverkoop

Kaarten voor Film Plus op 7 maart in Theater ‘t Web (Nachtegaallaan 4, Bleiswijk) zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl en kosten slechts €5,00 per persoon.