Zaterdagavond 6 april is Theater ‘t Web in Zuid-Amerikaanse sferen. Film Plus staat deze avond in het teken van dit mooie continent met een optreden van zanger/gitarist Raymundo Valverde. Daarnaast zijn er een Zuid-Amerikaanse film – waarvan de titel binnenkort bekend wordt gemaakt – en hapjes.

Raymundo is in Venezuela geboren en begon op zijn 10e jaar gitaar te spelen. Op zijn 18e emigreerde hij met zijn ouders naar Europa en kwam uiteindelijk in Nederland terecht. Na zijn studie Engels koos hij tóch voor een carrière als muzikant. Raymundo zingt en speelt muziek uit Zuid Amerika, Spanje & Mexico.

Hij treedt veel op in Nederland, maar had de afgelopen jaren ook optredens in onder meer IJsland, Zwitserland, Spanje, België, Curaçao en niet te vergeten zijn geboorteland: Venezuela. Tijdens Film Plus: Zuid-Amerika speelt hij zowel vóór als na de hoofdfilm heerlijke Zuid-Amerikaanse muziek.

Kaarten

Toegang tot Film Plus: Zuid-Amerika op 6 april kost slechts 5 euro. Dat bedrag is inclusief film, livemuziek en hapjes. De zaal gaat open om 19.30 uur, het optreden van Raymundo Valverde start rond 19.45, en rond 20.00 begint de film. Kaarten zijn alleen online te koop via www.theatertweb.nl.