Date: 20 October 2018
Time: 00:00 - 00:00
Cabaret | Theater

€ 15

Tijdens de Finalistentournee presenteren de drie finalisten van de AKF Sonneveldprijs zichzelf aan het land. En op 20 oktober kan Bleiswijk kennismaken met de cabarettalenten van de toekomst: Glodi Lugundu, Michel & Tim en Selma Visscher!

De Finale van de AKF Sonneveldprijs 2018 is onderdeel van het jaarlijkse kleinkunst festival rondom het Amsterdamse Leidseplein, georganiseerd door het Amsterdams Kleinkunst Festival. Na diverse selectierondes, een try-out tournee door heel Nederland en coaching van verschillende theatermakers en regisseurs, Keep an Eye Masterclasses en de halve finales, hebben de drie finalisten in april 2018 in de Finale in De Kleine Komedie in Amsterdam gestreden om de jury- en publieksprijs. En op 20 oktober komen ze naar Bleiswijk.

De AKF Sonneveldprijs is een gerenommeerde cabaretprijs, die eerder werd gewonnen door onder andere Maarten van Roozendaal, Van der Laan en Woe, Louise Korthals, Peter van Rooijen en Yentl en de Boer. De AKF Sonneveldprijs: maak kennis met de talenten van de toekomst!

 

Kaarten