Date: 19 May 2024
Time: 14:00
Jeugd | Theater

€7,50
Fief is een ‘buitenbeentje’, een ‘zingt altijd hard in haar alleentje’, een ‘speelt op het schoolplein in d’r eentje.’ Ze verzint het liefst spannende verhalen en de zolder is daarvoor de allerbeste plek. Daar kan ze haar fantasie de vrije loop laten en beleeft ze de meest spannende en grappige verhalen. Maar deze keer gebeurt er iets geks! De zolder komt tot leven en Fief belandt in een hele nieuwe wereld. De wereld van Koning Rare Snuitert. Een muzikale ode aan de fantasie!

De Amazones is een spetterend, jong en vernieuwend muziektheatercollectief. Zij maken activistische voorstellingen en zetten zich in voor een mooiere wereld voor iedereen. De Amazones bestaat uit Ayla van Summeren, Judith Boesen, Pepijn van den Berg en Willemijn Böcker. Samen stellen ze zich als doel om eigentijdse thema’s en problematiek met hun publiek onder de loep te nemen door middel van muziektheater doorspekt met humor. Ze brengen muzikaal theater vol lef en nieuwe verhalen voor jong en oud. Ze speelden eerder al met veel succes de voorstelling ‘DWARSLIGGERS, de musical’, die ze nu ook aanbieden voor jongeren en middelbare scholen.

‘Rare Snuitert (4+)’ is de eerste jeugdtheatervoorstelling van het collectief, waarin Willemijn Böcker en Ayla van Summeren hun krachten bundelen. Willemijn speelde eerder al de 2+-producties ‘Wonderlijke Wereld Wijsjes’ en ‘Stamp Stop Sta Stil’ bij Onder het Buro. Ayla van Summeren maakte eerder bij de Vrouwen van Wanten de peutervoorstelling ‘Propje’.

Aanvangstijd
De deuren van de zaal gaan een half uur voor start van de voorstelling open.

Kaarten
Kaarten koopt u via onze ticketshop.