Date: 14 March 2020
Time: 00:00 - 00:00
Cabaret | Theater

GEANNULEERD

Wegens het Corona-virus is de voorstelling van de Gestampte Meisjes geannuleerd. Alle bezitters van kaarten krijgen hierover per mail bericht.

De Gestampte Meisjes: een trio bestaande uit Esmée, Ymke en Thenera. Esmée is verleidelijk, met een hoop zelfspot, Ymke direct, maar altijd eerlijk en Thenera onhandig met een goed gevoel voor humor. Drie hele verschillende meiden, maar, zoals ze zelf zeggen, alle drie even gek. Met de voorstelling ‘Ballen 2.0’ wisten zij de Delft Fringe Publieksprijs 2017 in de wacht te slepen.

Een nieuwe voorstelling van De Gestampte Meisjes waarin de man centraal staat. Een humoristisch en energieke voorstelling waarin wordt geschuurd, getwerkt, gegleden en gework-out. Een voorstelling over de ideale man, verwachtingen in een relatie, het gedrag van de man, maar ook de single vrouwen zonder man.

Theaterkrant **** “De Gestampte Meisjes maken op zeer geestige wijze gehakt van het ideaal-beeld dat media neerzetten van jonge vrouwen en hun gedrag ten aanzien van mannen.”

(Foto: Eva Beeftink)