Date: 1 February 2020
Time: 00:00 - 00:00
Literatuur | Poëzie | Theater

€15,00

Als er een onderwerp is waar veel verhalen over zijn dan is het wel de liefde. In deze voorstelling draagt meesterverteller Eric Borrias een selectie van bijzondere liefdesverhalen. En omdat februari de maand van de liefde is – vinden wij – hebben we een actie voor deze voorstelling: 2 kaarten voor de prijs van 1. Inclusief champagne en hapjes.

De liefde mag gevierd worden, vindt Theater ‘t Web. Zeker in de donkere februarimaand. Daarom vroegen we theatermaker Eric Borrias voor een speciale voorstelling over de liefde op 1 februari. Een avond met mooie verhalen, een warme sfeer en lekkere hapjes. 

  • Eric Borrias is meesterverteller. Hij vertelt deze avond de mooiste liefdesverhalen.
  • Liefde doe je niet alleen. Daarom: 2 kaartjes voor de prijs van 1.
  • Kies een heerlijke stoel. Of beter nog: een van de loveseats in Theater ‘t Web.
  • Voor en na de voorstelling: sfeervolle muziek in een gezellige sfeer.
  • Geniet van heerlijke hapjes en een gratis glas champagne,

Over Eric Borrias

Eric Borrias is een van Neerlandse beste verhalenvertellers. Daarom heeft Theater ‘t Web hem gevraagd vandaag maar liefst 2 keer op te treden: ‘s middags met de jeugdvoorstelling ‘Brief voor de koning’ (naar het boek van Tonke Dragt) en ‘s acvonds met ‘Liefde over grenzen heen’.

Naast Keltische verhalen, zoals Veldslag der vogels en het humoristische liefdesverhaal van de mol, komen ook verhalen aan bod waarin liefde zelfs de grenzen van leven en dood overschrijdt, zoals Dansende veer en het deels autobiografische Het penseel van mijn grootvader.

Kaarten

Kaarten kosten slechts €15. En omdat februari de maand van de liefde is – vinden wij – is er voor deze voorstelling een speciale actie: 2 kaartjes voor de prijs van 1.