Date: 10 October 2020
Time: 00:00 - 00:00
Film | Muziek

uitverkocht

Legendarische film over een legendarische band (Queen) én een legendarische zanger (Freddie Mercury). En Film Plus is inclusief hapjes en livemuziek. Let op: de begintijd van de voorstelling is vervroegd.

18.30 uur: deuren open/inloop
18.45 uur: start optreden Anna Lotte
19.00 uur: start film
21.15 uur: eind film, vervolg optreden Anna Lotte
22.00 uur: einde

‘Bohemian Rhapsody’ volgt het verhaal van de Britse band Queen met leadzanger Freddie Mercury. De band, die in 1970 wordt opgericht, weet al snel door te breken met diverse hits als ‘We Will Rock You’ en ‘Radio Ga Ga’. De band weet door de jaren heen een legendarische status te vergaren met als hoogtepunt het Live Aid benefietconcert in 1985.

Anna Lotte is een nieuwe naam in de singer-songwriters scene. Ze studeerde in 2016 af aan de Academie voor Beeldende kunst in Den Haag. Met een succesvolle muzikale performance wist ze vele te roeren tijdens haar examen-expositie. Sindsdien focust Anna Lotte zich voornamelijk op haar muziek. Samen met haar gitaar en loopstation heeft ze het vermogen om de tijd stil te zetten. Haar teksten zet ze om in verfijnde bewoordingen en haar songs zijn van een authentieke en weergaloos kwetsbare kwaliteit.

Anna Lotte heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld en met haar moeiteloze en zuivere stem neemt ze je mee in haar muziek die betoverend werkt. Ze speelde als support act van Mahalia in Tivoli Vredenburg en ze won de krachtvoer talentenshow van 2018. Meer dan een jaar lang werkte Anna Lotte aan haar eerste EP ‘Eagles Prey’. In 2018 dook ze de studio in en in maart 2019 vond de release van ‘Eagles Prey’ plaats in het Paardcafé in Den Haag.