Date: 8 April 2023
Time: 19:45
Film | Muziek

€10,00 (inclusief koffie/thee)
Meimaand, filmmaand. Vanavond met het eerste deel van The Godfather-trilogie. Don Vito Corleone staat aan het hoofd van een maffiafamilie in New York. Als een gangster van een andere familie besluit drugs te verkopen in heel New York ontstaan er problemen. Voor én na de film is er livemuziek. En we trakteren op Italiaanse hapjes! Op 14 en 21 mei vertonen we The Godfather deel II en III.

Don Vito Corleone (Marlon Brando) staat aan het hoofd van een machtige maffiafamilie, en houdt zich bezig met allerlei duistere zaken zonder dat hij zelf op de voorgrond treedt. De jongste zoon van Vito, Michael (Al Pacino), bemoeit zich niet veel met de familiezaken, totdat er een aanslag wordt gepleegd op zijn vader. De clan dreigt ten onder te gaan in het geweld en Michael besluit de moordaanslag te wreken.

Anna Lotte studeerde in 2016 af aan de Academie voor Beeldende kunst in Den Haag. Met een succesvolle muzikale performance wist ze vele te roeren tijdens haar examen-expositie. Sindsdien focust Anna Lotte zich voornamelijk op haar muziek. Haar teksten zet ze om in verfijnde bewoordingen en haar songs zijn van een authentieke en weergaloos kwetsbare kwaliteit. Ze heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld en met haar moeiteloze en zuivere stem neemt ze je mee in haar muziek die betoverend werkt. Ze speelde als support act van Mahalia in Tivoli Vredenburg. In 2019 verscheen haar EP ‘Eagles Prey’.

Kaarten zijn te koop via onze ticketshop.