Date: 22 April 2023
Time: 19:30
Film | Muziek

€10,00 (inclusief koffie/thee)
Meimaand, filmmaand. Ook als u deel 1 niet gezien heeft, is deel 2 van The Godfather een aanrader. De jonge Vito Corleone weet zich in New York op te werken tot een machtige gangster, zijn zoon Michael heeft uitbreidingsplannen. Een klassieker. Met voor en na de film livemuziek én heerlijke hapjes. Let op: de voorstelling begint eerder dan in ons boekje aangegeven.

Let op: de voorstelling begint eerder dan in ons boekje aangegeven.
Deur open: 19.15
Start muziek: 19.30
Start film: 19.45

Michael Corleone is de leider van de familie en schakelt al zijn concurrenten uit. Hij wil de zaken uitbreiden naar het Westen van Amerika, maar is ongeduldig van aard en maakt daardoor veel vijanden. Er wordt een aanslag op zijn leven gepleegd en hij besluit om de leiding tijdelijk over te geven aan zijn halfbroer Tom (Robert Duvall). Michael gaat zelf op zoek naar de verrader van de familie in Cuba. Tijdens de film wordt er teruggeblikt op het jonge leven van Vito Corleone (Robert De Niro), die bezig is om zijn naam te vestigen in de Italiaanse immigrantenwijken.

Duo Mu-Chique bestaat uit violist Nathan Hol en accordeonist Martin Boskamp speelt die avond voor én na de vertoning van The Godfather 2. Het duo speelde eerder in Theater ‘t Web tijdens Film Plus.

Kaarten zijn te koop via onze ticketshop.