Date: 6 May 2023
Time: 19:45
Film | Muziek

€10,00 (inclusief koffie/thee)
Meimaand, filmmaand. Het laatste deel van The Godfather-trilogie. Ook dit deel kunt u prima volgen zonder de voorgaande delen gezien te hebben. Michael Corleone probeert zichzelf en z’n familie af te scheiden van de gewelddadige onderwereld, en juist te koppelen aan het Vaticaan. En u weet: met hapjes én livemuziek.

In The Godfather 3 probeert een ouder wordende Michael Corleone zichzelf en z’n familie af te scheiden van de gewelddadige onderwereld. Terwijl hij de Corleone’s probeert te koppelen aan het Vaticaan moet hij zich ondertussen bezighouden met een gangster die de bestaande machtsverhoudingen probeert te verstoren.

Singer-songwriter Babette Zwinkels studeert aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en mocht enkele jaren geleden optreden voor koningin Maxima, tijdens de opening van het World Horti Center. Daarnaast speelt ze met enige regelmaat in het Westlandtheater De Naald in Naaldwijk. Babette Zwinkels schrijft haar eigen Nederlandstalige nummers, die tussen pop en kleinkunst in zitten. Daarnaast speelt ze bewerkingen van bekende nummers.

Kaarten zijn te koop via onze ticketshop.