Date: 19 February 2022
Time: 00:00 - 00:00
Cabaret | Theater

€17,50 (inclusief 1 consumptie)
Klaas is bang dat iemand erachter komt dat hij stiekem een nerd is. Of dat je aan de streepjes op zijn shirt kan zien dat hij zijn streefgewicht nog steeds niet gehaald heeft. In zijn tweede voorstelling Exodus gaat cabaretier/muzikant Klaas Prins op zoek naar het nut van schaamte. Waarom schaam je je, en belangrijker nog: hoe kom je er van af?

Met zijn energieke humor en absurde wendingen verrast Klaas Prins zijn publiek. Hij schaamt zich overal voor. Hij is bijvoorbeeld bang dat iemand erachter komt dat hij stiekem een nerd is. Of dat je aan de streepjes op zijn shirt kan zien dat hij zijn streefgewicht nog steeds niet gehaald heeft.

Klaas Prins stond in 2016 in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en hij won de publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival. Verder werkte hij mee aan verschillende televisieprogramma’s (zoals First Dates, Beste Kijkers en Ranking the Stars), was hij te zien in Hufterproef (NPO3) en was hij de vaste presentator van Humor TV. Zijn voorstelling ‘Exodus’ is geregisseerd door Pieter Bouwman.

Kaarten
Kaarten voor deze voorstelling zijn vanaf 1 maand voor de datum te koop via onze ticketshop, vanaf 9.00 uur. Houdt u bij het kopen van kaarten rekening onze actuele coronamaatregelen. Eenmaal gekochte kaarten kunnen niet ingeruild worden.