Datum: 3 oktober 2020

Tijd: 20.00

€15,00

‘Max schoffelt er heerlijk op los in een politiek correcte wereld’, schreef de pers over cabaretier Max van den Burg (bekend van zijn rol – en zijn single! – in New Kids Nitro). Muzikaal en absurd.

De nieuwe show van Max van den Burg is een muzikale en absurdistische roadtrip tussen heden, verleden en toekomst. Vol gas rij je mee op de achterbank van zijn fantasie, langs Hollandse verworvenheden, tradities en folklore. Met scherpe bochten probeert hij ravijnen van wansmaak te ontwijken, om plots hard op de rem te trappen voor een mooi liedje. In de achteruitkijkspiegel heldendaden van weleer, terwijl een duizelingwekkende afgrond nadert. En dan… handen van het stuur, een dichte mist in.

Afvegen, doorspoelen en opfrissen met rake types, verrassende persiflages, persoonlijke verhalen en muzikale uitspattingen van eigen bodem. Een feest der herkenning, maar vooral een enerverende rit door de vaderlandse cultuur. Enjoy the ride!

Kaarten

Kaarten voor deze voorstelling zijn 1 maand voorafgaand aan de voorstelling te koop, dus vanaf 3 september 9.00 uur. De kaarten worden bovendien alleen per sets van 2 stuks verkocht. In onze ticketshop ziet u of de kaarten inmiddels beschikbaar zijn. Ga naar de ticketshop